Terapi med chok og traumeforløsning

Første samtale – hvad kan du forvente?
Med dig i centrum og mig som guide finder vi frem til dig og din essens, før det, du ønsker at arbejde med, kom ind i dit liv.

Din essens er den, du er, når du er allermest dig og har det allerbedst uden at føle kampe og konflikter inde i dig selv.

Første gang, du oplevede en smerte, en vrede, en angst, et svigt, et tab eller lignende, antændte det et ”bål” i dig. Bålet har ligget stille og er senere blevet antændt, hver gang du oplever en lignende situation. I terapien bliver du opmærksom på forbindelsen imellem ”bålet” og på, hvordan det igennem dit liv har påvirket dig i forskellige sammenhænge. Og du bliver bevidst om, hvorfor du lige præcis har handlet på en bestemt måde i bestemte situationer. Der er nemlig altid en forklaring på, hvorfor du har det, som du har det lige nu.

Vi finder i fællesskab frem til dit første ”bål”, og henter dig og din essens hjem, så det bliver det, der efterfølgende fylder inde i dig.

Har du svært ved at finde din essens i dagligdagen, hjælper jeg med at finde den, for den er der, men er måske bare gemt godt af vejen.

Når du får skruet op for din essens, bliver du automatisk dit gamle jeg igen og kan se tingene i et klart lys. Du ved, hvem du er, og hvad du ønsker for dig selv og din fremtid.


Ro og øget selvværd
Efterfølgende vil du mærke glæden ved at være dig selv igen. Retten til at være den, du er, med alt, hvad det indebærer af god livskvalitet. Ro i krop og sind, uanset hvad alle andre siger og gør.

Bevidstheden vil også give dig en større selvforståelse. Og når du har selvforståelse, får du også forståelse for, hvorfor andre handler, som de gør.


Værktøjer
Du får redskaber med hjem, som du med lidt øvelse med lethed kan praktisere i din dagligdag, indtil din ønskede tilstand er helt integreret og bliver til den gamle dig, før oplevelsen kom ind i dit liv.


Vores kropssprog fortæller sandheden
Som psykoterapeut arbejder jeg med, at 93% af al kommunikation foregår via kropssprog og også tonefald. Det er derfor nemt for mig at se, høre og mærke, hvor du har mest ondt. På den måde bliver der ikke en masse overflødig snak. Jeg ved præcis, hvilke værktøjer jeg skal bruge, når jeg mærker, hvor ilden brænder, og hvor bålet opstod.


Terapiforløb
Et typisk terapiforløb tager 1½ – 2 timer første gang. Vi finder ”bålet”, og eventuel andre udløbere af bålet. Efterfølgende mærker du selv, om der brug for mere terapi. De fleste kommer 1-3 gange og siger alle, at der var en mærkbar forandring allerede efter første gang. (Se evt. under referencer). Efterfølgende kan mange nøjes med en time, da der sker så stor indsigt og transformation, at det kan være svært at rumme mere.


Hvad får du ud af samtaleterapi?
Efter terapien vil du mærke den store forandring, psykoterapi giver. Du vil mærke, hvordan du oplever omgivelserne på en anden måde, fordi du nu oplever omgivelserne, som den, du virkelig er fra din essens, og ikke som tidligere, hvor du oplevede, at omgivelserne lagde brænde på ”bålet”.


Ring gerne for en uforpligtende snak på telefon: 29 93 00 60 eller send mig en besked herunder

Kontakt mig gerne, hvis vi skal finde en tid til dig
Sender du en forespørgsel angående en ledig tid, sender jeg dig flere forslag

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.